Kariéra v Asseco Central Europe

31. 3. 2021
Společnost Asseco Central Europe působí na trhu již 31 let a patří mezi nejsilnější softwarové domy ve střední a východní Evropě. Jsme součástí silné mezinárodní skupiny. Působíme v České republice, na Slovensku, Maďarsku, Německu, Rakousku, Švýcarsku a Polsku, kde zaměstnáváme více než 3 000 lidí. Nabízíme stabilní zaměstnání s perspektivou kariérního a odborného růstu. Záleží nám na přátelské atmosféře a spokojenosti zaměstnanců. Mezi hlavní faktory našeho úspěchů patří naši lidé. Tvoříme jeden celek, jeden tým, navzájem spolupracujeme a podporujeme se.

Proč pracovat v Asseco Central Europe?

Atraktivní projekty založené na moderních technologiích

Naše projekty jsou různorodé a zajímavé, založené na moderních technologiích a řešeních. S námi můžete pracovat na velkých IT projektech v různorodých business segmentech na českém, slovenském i mezinárodním trhu.

Příjemné a moderní pracovní prostřed

V pražském zastoupení firmy vás čekají příjemně řešené moderní kanceláře. Další významné zastoupení máme v Brně, kde vás mezi sebou přivítá téměř 200 kolegů. Klademe důraz na předávání a sdílení zkušenosti a znalostí.

Zábava a firemní akce

Uvědomujeme si potřebu podporovat rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Rádi tě přivítáme v našem Asseco Fit Clubu, kde budeš mít možnost si vybrat sportovní vyžití podle svého. Pokud to situace dovolí, pořádáme celoskupinové teambuldingové akce, vánoční večírek a jiné neformální akce.

Vzdělávání

V roce 2014 jsme představili model interního vzdělávání zaměstnanců, tzv. ACE Akademii. Cílem ACE Akademie je vzdělávání zaměstnanců, zvyšování jejich kvalifikace, odbornosti a dovednosti prostřednictvím interních školení a workshopů, kde lektory jsou právě naši zaměstnanci. Kromě interního vzdělávání nabízíme i účast na externích vzdělávacích aktivitách, domácích a zahraničních kurzech, seminářích a konferencích zaměřených na odborné i měkké zručnosti.

A co o práci v Asseco říkají naši kolegové?

„Proč Asseco? Neboť tě nebude nudit korporátními pravidly, ale přitom ti umí nabídnout práci v nadnárodních projektech. Neboť dělá hodně zajímavých projektů a ty tak můžeš zkusit jiné pozice nebo nové technologie, aniž si zbytečně musel hledat práci v jiné firmě. Neboť firma je vždy o lidech a v této jsou opravdu skvělí!“ Rastislav Gajdošík, Banking Division „Asseco mi dává možnost tvůrčí práce na významných mezinárodních projektech. Kolegové jsou vynikajícími IT odborníky a dobrými kamarády zároveň. Nastoupil jsem sem hned po škole a nechce se mi ani věřit, jak je to dávno. Když vás práce baví, utíká to strašně rychle.“ Ctibor Foltýn, Utility BU/GIS & Utility Division

Na co se u nás můžete těšit?

  • 5 týdnů dovolené
  • Sick Day
  • Volno nad rámec zákona (stěhování, státnice, promoce atd.)
  • Flexibilní pracovní doba
  • Možnost home office
  • Možnost dalšího vzdělávání a rozvoje
  • Široká škála dalších benefitů

Kontakt

Andrea Fialová andrea.fialova@asseco-ce.com Asseco Central Europe Budějovická 778/3a 140 00 Praha 4 +420 234 292 500 https://ce.asseco.com/

Více aktualit

Všechny aktuality